WORKPLAYCES

Udvikling af organisationens kollektive intelligens

Alt for megen tid og godt humør misbruges på kedelige og energidræbende møder, uløste konflikter og stress.
Arbejdstimer er livstimer, og fordi vi har temmelig mange timer på jobbet, er det vigtigt, at der er kvalitet i disse.
Forskning viser, at virksomheden får meget tilbage, når den giver medarbejderne (arbejds-)livskvalitet. Vi går ind for at skabe workplaYces! En let, lys og legende atmosfære øger kreativitet, produktivitet og sundhed.

Skab en virksomhed, hvor folk er langt mere bevidste og selvkørende end gennemsnittet

Vores tilgang til leder- og medarbejderudvikling bygger på respekt og beundring menneskers evne og trang til at vokse personligt og professionelt med deres opgaver. Det er i denne ånd, vi arbejder med at udvikle både mennesker og systemer, samt relationerne og det arbejdspladsens sociale fællesskab.

Organisationens indre vækst er lig med menneskelig vækst
og samtidig en fremtidssikring for succes.

Udviklings- og forandringsprocesser

Vores kernespecialer er at styrke selvledelse og skabende kommunikation, kvalificere møder, virksomhedskultur, personlig udvikling, det psykiske arbejdsmiljø og sammenhængskraften i hele organisationen.
Vi tilfører organisationen et ledelsesmæssigt bevidsthedsboost.

Conscious Leaders har 2 vigtige træk-aksler i organisationens udvikling:

  1. At løfte ledelsesniveauerne og styrke dialog og samarbejde
  2. Sætte fokus på udvikling og beskyttelse af menneskenes sundhed og livskvalitet i organisationen

Kan personlig vækst og vækst for virksomheden forenes?

Ja. Fordi virksomheder er baseret på menneskers samarbejde, bliver enhver virksomhed mere sund, værdifuld og levedygtig, jo mere de ansatte oplever at være levende, respekterede og værdifulde. Erhvervspsykolog Henrik Juul og konsulenterne i Conscious Leaders har mange års erfaring i at facilitere personlig lederudvikling: at forstærke selverkendelse, nærvær, ægte gennemslagskraft, inspiration, fornyelsesevne, energi,  kreativ intelligens, intuition og empati.

Form

Kan fx være seminarer, interviews, coaching, stop-op dage med kvalificerende refleksion før handling, mindfulness og yoga, samt foredrag og fyraftensmøder. Det kan også være workshops eller retreats over én eller flere dage, der eventuelt kan inkludere outdoor-træning, o.a.