Autoriseret psykolog Henrik Juul

– erhvervspsykolog og supervisor samt privatpraktiserende på Frederiksberg

Henrik Juul er praktiserende psykolog i Københavnkonsulent og desuden executive coach og mentor for ledere og medarbejdere i erhvervslivet.

Godkendt af Socialministeriet som specialist og supervisor i psykoterapi for voksne.
Medlem af Dansk Psykologforening.
Selvstændig psykolog siden 1984.
20 års erfaring som erhvervspsykolog og ledelsesrådgiver i sin egen virksomhed ‘Conscious Leaders Consult’ (CLC).

Som erhvervspsykologi ligger kernekompetencer indenfor lederudvikling, teamprocesser, stressbehandling, personlig vækst, konfliktløsning.

Henrik Juul er en del af et netværk af psykologer, der opgraderer hinanden fagligt og arbejder sammen om større opgaver.

“Henriks ro og nærvær giver rum til både alvor og humor
og virker katalyserende på psykologiske
og relationelle processer.”

Udvikling for ledere, terapeuter, par & enkeltpersoner

Ved siden af sin psykologpraksis tilrettelægger og afholder Henrik Juul løbende kurser, workshops, foredrag og retreats for private og fagpersoner over hele landet.

Bl.a. kurser for ledere vedrørende personlig udvikling, refleksion og fordybelse, stress-release og samt meditation og dybdeafslapning.

Desuden tilbyder han uddannelser for professionelle behandlere, psykologer og psykoterapeuter, bl.a. efteruddannelsen ‘Body & Essence Re-Sourcing Terapi & proces’ (BERT) og “Coaching Beyond”, sidstnævnte for mennesker der arbejder professionelt med andre mennesker.

I de senere år har Henrik, sammen med autoriseret psykolog Jane Bækgaard, holdt adskillige foredrag  og seminarer om livskvalitet, bl.a. for seniorer.

Henrik Juul har for nylig oprettet Facebook-gruppen ’Seniorer uden alder’.

**

Hvad du måske ikke vidste om Henrik