Alternativ forside

Henrik Juul

Psykologpraksis og Business Consulting
KontaktModtag nyheder

Tanke-vandring

Coaching og natur-terapi i smukke omgivelser. Invitation til essens-vandreture, stilhed, stress-release, teamudvikling og personlig udvikling.

Stressbehandling i gruppe

Fra april til maj – Stress-release i København.

Workshop

“At vokse som behandler – og blive ved med det…” – 2 spændende inspirationsdage til dybere personlig og professionel udvikling.

Udvikling for ledere, terapeuter, par & enkeltpersoner

“Selvindsigt og bevidsthed om krop og følelser er uundværlige, når der træffes valg og beslutninger – og helt nødvendige, for at vi kan holde os sunde, ærlige og venlige på jobbet”.

Mit navn er Henrik Juul, konsulent og privatpraktiserende autoriseret psykolog og erhvervspsykolog.

På Frederiksberg arbejder jeg med coaching og psykologiske samtaler som inkluderer  kroppen og mennesket bag personlighedens overflade.
Ellers laver jeg kurser, workshops og foredrag over hele landet.

Jeg er en del af et netværk af psykologer, der arbejder sammen om større opgaver og som løbende opgraderer hinanden fagligt.

Video på YouTube

Conscious Leadership og Gentlemanagement

Indlæg her på siden

Seneste nyheder

Henrik Juul

Autoriseret psykolog Erhvervspsykolog og privatpraktiserende psykolog Godkendt af Psykolognævnet som specialist og supervisor i psykoterapi for voksne. Medlem af Dansk Psykologforening. Selvstændig psykolog siden 1984. 22 års praksis som erhvervspsykolog og...

Dans! – Workshop og samtale om liv med år på bagen

Hold livsstrømmen i kroppen i form – uden anstrengelse. Tilbring sammen med os nogle livgivende timer i bevægelsens og dansens tegn. Dans og bevægelse er nogle af de mest effektive og dejligste måder at fremme glæde og vitalitet. Vi bliver aldrig for gamle til...

MASTERCLASS

COACHING BEYOND & FACILITERING AF GRUPPEPROCESSER  – INTENSIV EFTERUDDANNELSE Et boost og fin-tuning af dit menneskelige ‘instrument’   Lær at udøve ledelse, hvor du både kan være mental skarp og følelsesmæssig empatisk – ved at forbinde hjerne og...

Seniorer uden alder

Vi glider gennem livet ind og ud af den ene færdigstøbte skabelon efter den anden. I vores samfund, vores kultur, vores familier m.v. findes der adfærds- og holdningsskabeloner til enhver alder. Som i hypnose opfører vi os ubevidst som rollerne i skabelonerne påbyder. Og vores krop og aldersfølelse påvirkes mere end man skulle tro er muligt. Dette foredrag inspirerer både unge og ældre til at leve livet uden alder…. – Skriv til os

Flow & Kreativ Intelligens i WorkplaYces

Tiden vi bruger på jobbet er livstimer. Vi skal leve, ikke være mere eller mindre nedlukkede eller robotagtige.
Mange arbejdssteder tilskynder en overseriøsitet og stramhed for deres mennesker. Vi har brug for WorkplaYces. Dette støttes af forskning, der viser at en mere let og legende indstilling giver bonus på alle parametre. Det kommer dog ikke helt af sig selv.
Foredraget viser 7 gode veje til WorkplaYces.

Kurser og konsulentopgaver

Vi udfører erhvervspsykologiske opgaver for såvel større som mindre virksomheder. Henrik Juul og de øvrige associerede organisationspsykologer drøfter og designer – i fællesskab med kunden – de tiltag der skal til for at skabe positive forandringer.

Teamudvikling & supervision af ledelse og personale

-hvis teamet trænger til inspiration – hvis mål og mening skal skærpes – hvis kreativiteten er gået død – hvis ledestjernen er forsvundet – hvis man er kørt fast i vaner og rutiner – hvis atmosfæren ikke fungerer – hvis medlemmerne har konflikter, der er svære at løse.

Kontakt os her

 

Bevidsthed

terapi & coaching    ♣   ledelse & teamudvikling   ♣   terapeutuddannelser  ♣   stressbehandling   ♣   foredrag   ♣   udviklingsgrupper

Stress-releaseTerapi

Næste trin

UDDANNELSE, BEHANDLING & UDVIKLING

Stress Release & Care

Foredrag & andet

Terapi

Personlig vækst

Uddannelse

Meditation

Husk

Psykofismus – En uhøjtidelig, seriøs, kreativ, psykofilosofisk blog

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Verdens fedeste nyhedsbrev
Følg med i autentisk lederskab og menneskelig vækst
ErrorHere