Psykologpraksis i Hornbæk

Personlig udvikling, stress-behandling og organisationspsykologi
i smukke omgivelser

Dette er et udpluk af de områder, som autoriseret psykolog Henrik Juul nu også tilbyder i Hornbæk.

Henrik Juul er godkendt supervisor og specialist i psykoterapi samt erfaren erhvervspsykolog og coach. Fra august deler han sin praksis mellem København og Hornbæk.

”Da jeg flyttede til Hornbæk sidste år mærkede jeg, hvor lægende naturen er heroppe. Skov, strand, himmel og hav har en øjeblikkelig lindrende indvirkning på nervesystemet. Når pressede ledere og stressramte konsulterer mig her, mærker de tydeligt den gavnlige indvirkning naturen har på deres indre balancer. Mange oplever faktisk konsultationerne som både psykologisk og fysisk wellness.

Derfor tilbyder vi nu, som supplement til indendørs sessioner, ’Open Air’ terapi og coaching. Det er kortere eller længere vandreture, der kombinerer psykologisk samtale med mindfulness og BodyEssence Re-Sourcing.

På programmet har vi tillige efteruddannelser af psykologer og terapeuter, samt supervision af teams, der på forskellig måde arbejder med mennesker. Eksempelvis læger, socialrådgivere og lærere. Men altså også stadig almindelig terapi for enkeltperson, par og grupper”.

I psykologisk regi er Henrik Juul en af pionererne mht at integrere mindfulness og kropsbevidsthed i psykoterapi. Desuden har han gennem flere årtier lavet teamudvikling på arbejdspladser, designet uddannelsesforløb og undervist både ledere og professionelle terapeuter.

I de senere år har han holdt adskillige foredrag om livskvalitet, bl.a. for seniorer, som han opfordrer til at mødes i mindre livskvalitets-cirkler for at inspirere hinanden til at udforske mulighederne for personlig vækst i livets sidste kapitler.
Henrik Juul har for nylig oprettet Facebook-gruppen ’Seniorer uden alder’.